Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

  1. #1
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    I recently bought a Rodeo Ore No Sora that has been converted to a USA: Stars and Strips Forever. When I turn on the power switch on the power supply, the Drive 駆動 LED is lit.

    One by one I removed the cables coming off of the power supply. The main cable going to the what I think is the mother board seemed to be the one that affect the Drive LED.

    Any ideas?

  2. #2
    I was thrown out of Top Gear Drunkenclam's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Guildford, Surrey
    Posts
    24,618
    Thanks
    11,660
    Thanks Received
    15,771

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Sorry. Don't know. Short of performing a full reset.
    Ian #UKPachinko

  3. The following user says "Thanks" to Drunkenclam


  4. #3
    Gibisans - Japan West compirate's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Down in da Holler, WV
    Posts
    8,877
    Thanks
    8,415
    Thanks Received
    18,015

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    I translated that by Google, if anyone has a better translation.....

    人生は恐れなければ、とても素晴らしいものなんだよ。
    人生に必要なもの。それは勇気と想像力、そして少しのお金だ。

  5. The following user says "Thanks" to compirate


  6. #4
    Sandwich Shooter pachi_sloter's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Ohio
    Posts
    375
    Thanks
    12
    Thanks Received
    579

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Hopper Activated
    hoppā kudō
    ホッパー駆動
    Bryan

  7. The following 4 users say "Thanks" to pachi_sloter


  8. #5
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Quote Originally Posted by pachi_sloter View Post
    Hopper Activated
    hoppā kudō
    ホッパー駆動
    I assume that means the hopper is either jammed or the motor is toast. Sound reasonable?

  9. #6
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Quote Originally Posted by pachi_sloter View Post
    Hopper Activated
    hoppā kudō
    ホッパー駆動
    It sounds like the Hopper is jammed or the motor is toast. Does that sound reasonable?

  10. #7
    I was thrown out of Top Gear Drunkenclam's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Guildford, Surrey
    Posts
    24,618
    Thanks
    11,660
    Thanks Received
    15,771

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    unknown. Can you remove the hopper and turn the disc at the bottom by hand?
    Ian #UKPachinko

  11. #8
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Quote Originally Posted by Drunkenclam View Post
    unknown. Can you remove the hopper and turn the disc at the bottom by hand?
    Yes

  12. #9
    I was thrown out of Top Gear Drunkenclam's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Guildford, Surrey
    Posts
    24,618
    Thanks
    11,660
    Thanks Received
    15,771

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    doesn't sound like its jammed.
    Ian #UKPachinko

  13. #10
    Blind Shooter Cris's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    79
    Thanks
    11
    Thanks Received
    76

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Which cable did you remove and the fault light went away?

  14. #11
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Quote Originally Posted by Cris View Post
    Which cable did you remove and the fault light went away?
    The red LED only goes out when I pull the connector to the cable going to the main board. I assume that is the main board.

  15. #12
    Blind Shooter Cris's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    79
    Thanks
    11
    Thanks Received
    76

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Main board is at the top of the machine mounted above the reels on the back of the machine.

    Does the machine work at all?

  16. The following user says "Thanks" to Cris


  17. #13
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Just the lights. I have tried the reset several times. No luck.

  18. #14
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    I appreciate you trying to help! I think it is the Main Board.

  19. #15
    Blind Shooter Cris's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    79
    Thanks
    11
    Thanks Received
    76

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    I suspect you are right.

    The hopper connects to the power supply via a 4 pin connector, what happens when you pull that but leave the mainboard connected?

    Maybe some photos of the machine? See if we can spot anything obvious?

    Cheers

    Cris

  20. The following user says "Thanks" to Cris


  21. #16
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    IMG_0786-1.jpgIMG_0788-1.jpg
    Attached Images Attached Images

  22. #17
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    IMG_0789-1.jpgIMG_0790-1.jpgIMG_0790-1.jpgIMG_0791-1.jpgOnly when I unplug the main board does the red LED go out.

  23. #18
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Quote Originally Posted by Cris View Post
    I suspect you are right.

    The hopper connects to the power supply via a 4 pin connector, what happens when you pull that but leave the mainboard connected?

    Maybe some photos of the machine? See if we can spot anything obvious?

    Cheers

    Cris
    Any suggestions on purchasing a new main board?

  24. #19
    Blind Shooter Cris's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    79
    Thanks
    11
    Thanks Received
    76

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    The board above the screen (on the door) does that look like it has been messed with? Any disconnected or cut wires?

  25. #20
    Tokie Owens RForcht's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Virginia
    Posts
    19
    Thanks
    12
    Thanks Received
    1

    Default Re: Rodeo Ore No Sora Drive 駆動 LED on the Power Supply

    Quote Originally Posted by Cris View Post
    The board above the screen (on the door) does that look like it has been messed with? Any disconnected or cut wires?
    Only the speaker wires are disconnected.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Rodeo Ore No Sora No Picture or Sound Problem
    By Cris in forum Pachislo Technical Support Tickets
    Replies: 9
    Last Post: 05-01-2020, 03:53 AM
  2. Sammy Drive "駆動" light on Power Supply
    By RForcht in forum Modern Pachinko
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2020, 08:53 AM
  3. Pachislot sammy Power cable mainbord or power supply
    By ludolatino3 in forum Yahoo Japan - Auction Area
    Replies: 0
    Last Post: 01-08-2019, 12:11 PM
  4. WANTED: power supply box for Sammy/Rodeo
    By lozpeters in forum Members Trade area
    Replies: 12
    Last Post: 04-11-2016, 04:25 PM
  5. POWER SUPPLY: RODEO GAMERA causing hopper to run...wont shut off.
    By BC3 in forum Pachislo Technical Support Tickets
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2012, 08:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •